SIDING SYSTEMS-Лидер на пазара за външни сайдинг облицовки 
За заявки и поръчки за сайдинг облицовки-гр.София и гр.Велико Търново: GSM: 0895790441, 0898562100, 0897585529

За нас-Siding Systems

www.siding.eu-SIDING SYSTEMS-Лидер на пазара за външни сайдинг облицовки
VOX PROFILE предлагат външна облицовка за къщата защитаваща стените от  въздействието на времето. Този тип фасадна облицовка действа като ключов елемент в естетическата красота на сградата и влияят пряко върху стойността на имота, като може да се състои от хоризонтални или вертикални листови материали.


 Сайдинг облицовките могат да бъдат изработени от дърво, пластмаса (винил) или композитни материали-WPC.
Тe могат  да бъдат прикрепен директно към конструкцията на сградата или монтирани на скара. Има причина виниловият сайдинг да е най-популярният избор за реконструкция или ново строителство-той осигурява топлоизолация, прекрасен външен вид, без да е оскъпява и да отнема много време за поддръжка и ремонт.


VOX PROFILE винилов сайдинг е произведен с патентовани проекти и съставки, за да доставят по-голяма трайност, твърдост и устойчивост на вятър, по-атрактивни, устойчиви на избледняване-цветове, по-автентични елементи.
Обширните изследвания в архитектурното проектиране, цветовите тенденции доведе VOX PROFILE  да развива една от най-широките селекции на системи винилов сайдинг.


Заедно с изключителна красота, сайдингът е проектиран за лесна инсталация и трайност за постигане критериите на вашите нужди относно фасадната облицовка на вашият дом
 

сайдинг