Siding Systems logo

За Нас

www.siding.eu - SIDING SYSTEMS - Лидер на пазара за външни сайдинг облицовки

VOX PROFILE предлагат външна облицовка за къщата защитаваща стените от въздействието на времето. Този тип фасадна облицовка действа като ключов елемент в естетическата красота на сградата и влияят пряко върху стойността на имота, като може да се състои от хоризонтални или вертикални листови материали.

 

Сайдинг облицовките могат да бъдат изработени от дърво, пластмаса (винил) или композитни материали-WPC.
Тe могат да бъдат прикрепен директно към конструкцията на сградата или монтирани на скара. Има причина виниловият сайдинг да е най-популярният избор за реконструкция или ново строителство-той осигурява топлоизолация, прекрасен външен вид, без да е оскъпява и да отнема много време за поддръжка и ремонт.

VOX PROFILE винилов сайдинг е произведен с патентовани проекти и съставки, за да доставят по-голяма трайност, твърдост и устойчивост на вятър, по-атрактивни, устойчиви на избледняване-цветове, по-автентични елементи.
Обширните изследвания в архитектурното проектиране, цветовите тенденции доведе VOX PROFILE да развива една от най-широките селекции на системи винилов сайдинг.


Заедно с изключителна красота, сайдингът е проектиран за лесна инсталация и трайност за постигане критериите на вашите нужди относно фасадната облицовка на вашият дом.