Siding Systems logo

Фасадни сайдинг системи – модерно решение за всеки дом

Днес няма да изненадате никого с фасадни системи, но всяка година се появяват нови опции, които имат просто неустоим вид. Така че, самите сайдинг фасадни системи са представени под формата на специални профили, които се използват за облицовка на сгради или отделна фасада на къщи, така и абсолютно цялата й повърхност.
За да се създаде такава красота, се използва група специални профили-завършващи профили за сайдинг. Всичко това е направено от PVC.
.Каква е основната задача на сайдинг системите? Разбира се, това е чудесен начин да изолирате и украсите самата фасада. Фасадните системи са лесни за инсталиране, така че инсталирането не отнема много време.
Какви са видовете сайдинг фасадни системи:
• Винилов сайдинг
• Сайдинг фасадни панели.
• Цокълен сайдинг
• Комбинирани фасади
Виниловата сайдинг фасадна система е много разпространена версия, тъй като е в състояние да поддържа технически решения с почти всякаква сложност.
Комбинираните фасади ви позволяват да създавате най-необичайните строителни конструкции, като се използват различни видове сайдинг.

Последни Публикации

Изолация с фасадни панели

Използването на традиционни довършителни материали за стени като мазилка или боя е остаряло и отстъпва място на модерните технологии за облицовка. Завършването на къщата отвън

Прочети »