Siding Systems logo

Изолация с фасадни панели

Използването на традиционни довършителни материали за стени като мазилка или боя е остаряло и отстъпва място на модерните технологии за облицовка. Завършването на къщата отвън с фасадни панели е най-популярният и най-търсеният метод за декориране на сграда, който ви позволява едновременно да изолирате къщата и да предпазите стените от атмосферни влияния. Използването на такива материали е евтино и практично, благодарение на което фасадните панели са обичани от потребителите по целия свят, включително и у нас, неслучайно статистиката на продажбите на този материал от търговската марка Dumaplast, VOX непрекъснато нараства.

Фасадните панели са прости и практични

Снимки на къщи, завършени със сайдинг фасадни панели отвън, са лесни за намиране в интернет, но в действителност външният вид на сградата може да се различава значително от изображението, както за добро, така и за лошо. Въпросът тук е в самите продукти, производителя, качеството на монтажните работи. Привлекателността на съвременния довършителен материал за всички сегменти от населението се крие в достъпни цени и гъвкавост: довършването на дървена къща с фасадни панели и инсталирането на плочи върху тухлена сграда изглежда еднакво впечатляващо. Важно е да знаете нюансите на монтажа и да изберете правилния материал.

Възможно е закрепване на панели към дървени къщи само с помощта на скара.

Всички фасадни работи трябва да бъдат завършени преди монтажа.

За компетентна инсталация е по-добре да поканите квалифицирани специалисти.

Предимства на фасадните панели пред другите материали

Използването на полипропиленови продукти е много по-евтино от използването на естествен камък, докато визуалната разлика е почти невидима. Да, да, ако закупите продукти на Dumaplast, VOX и монтирате на външната страна на къщата с тухлени панели, гостите със сигурност ще приемат къщата ви за истинска тухлена сграда! Съвременните технологии за производство на пластмасови листове ви позволяват да имитирате напълно естествени материали. Неслучайно декорацията на къщата отвън с каменни панели е истински хит на днешния ден – все пак външният вид на къщата е практически неразличим от конструкция от камък или тухла! Но предимствата на използването на фасадни панели не се ограничават до уникален дизайн.

Монтажът се извършва много бързо и не изисква големи инвестиции.

Полипропиленовите фасади са практични и издръжливи.

Фасадните панели не абсорбират влага.

Перфектно се комбинира с дърво, камък и други естествени материали.

Не е трудно да закупите фасадни сайдинг панели за декориране на къща отвън – цената на най-често срещаните материали днес е доста достъпна за всяко семейство или търговска организация. Важно е да не се натъкнете на фалшиви стоки и да не купувате продукти с нисък клас. Купувайки продукти с марка Dumaplast, VOX от официален дилър на компанията, вие гарантирано ще се отървете от подобни проблеми. Продуктите на известния производител се отличават с отлично качество, висока производителност и уникален дизайн, благодарение на който всеки човек може да превърне вила в дом на мечтите си!

Последни Публикации

Изолация с фасадни панели

Използването на традиционни довършителни материали за стени като мазилка или боя е остаряло и отстъпва място на модерните технологии за облицовка. Завършването на къщата отвън

Прочети »