За заявки и поръчки за сайдинг облицовки-гр.София и гр.Велико Търново: GSM: 0895790441, 0898562100, 0897585529
55.90лв.

Сайдинг WPC Deckplast WS

виж повече

WPC (Wood Plastic Composite)
Дървопластните композити са все още нов материал, който представлява комбинация  от дървесни частици и полимер, свързани чрез термична обработка. Материалът съчетава в себе си качествата на естествената дървесина и полимерите. Той има естетиката и естествената топлина на дървесния масив, като същевременно е устойчив на атмосверните влияния.


WPC  нямат нужда от боядисване, лакиране и специална поддръжка. Те не се цепят, пукат и натрошават. Устойчиви са на плесени и гъби, не абсорбират вода. Имат добра обработваемост и могат да се използват стандартните дърводобработващи инструменти. Могат да се рециклират лесно в нова дървопластика.

Изключително устойчив на атмосферни условия и перфектните изолационни свойства правят WPC сайдинга незаменим материал за външни и вътрешни стенни облицовки на помещения и къщи.
Независимо от поддръжката, в следствие на атмосферни условия и микроорганизми, естествената дървесина променя своите свойства. WPC профилите нямат нужда от поддръжка, те спестяват разходи за боядисване и предпазни покрития. Устойчивостта и здравината на синтетичните съставки подобряват якостните характеристики на материала, като в същото време се запазва естествената красота на дървото.


WPC облицовките се произвеждат по специална технология от дървесни стърготини,пластмаса и добавки, гарантираща нейната здравина, лесна поддръжка и дълъг живот. Области на приложение на wpc сайдинг: като външна и вътрешна облицовка на офиси, хотели, обществени сгради, магазини, търговски помещения, къщи, вили, сауни, всякакви мокри или влажни помещения.


Характеристика и предимства на WPC Сайдинг :
-композитни панели за стена от дърво и пластмаса;
- водоустойчиви;
- не се напукват;
- елегантна дървена текстура;
- по време на производство не се използват корозивни и опасни химикали;
- не се боядисва, лакира, байцва;
- избор на различни видове повърхности и цветове;
- напълно екологична облицовка