Siding Systems logo

Сайдинг изолация

Виниловият сайдинг е изработен от PVC. Съставът включва действителния поливинилхлорид плюс различни добавки: модификатори, багрила, стабилизатори на цвета. Те дават необходимите свойства – цвят, здравина, мразоустойчивост и устойчивост на топлина, дълготрайност.

Профилът се състои от 2 слоя – външен и вътрешен. Външното определя естетическите предимства – цвят, текстура на повърхността. Вътрешният слой е отговорен за механичната здравина. След облицовката с сайдинг всяка къща става елегантна. Дори старата сграда ще изглежда като нова. Много дизайнерски решения – виниловият сайдинг се предлага в десетки цветове и нюанси. Можете да комбинирате винилов и цокълен сайдинг, да комбинирате различни цветове и допълнителни елементи. Изборът е ваш.

Издръжлив – Дори и след десетилетия фасада, облицована с сайдинг, не може да се различи от току-що построената. Специалните компоненти запазват структурата на панелите и ги предпазват от избледняване. Производителите на най-добрите марки дават 50 години гаранция на своите продукти.

Запазва качествата си в студено време до -50 ° C и в топлина до + 50 ° C. Декорацията на сайдинг не изгнива, не потъмнява и не е покрита с мухъл. При сайдинг дефектите не се забелязват. Ако зидовете са леко криви, завършването на сайдинг визуално ще изправи стените. Лесна инсталация – Монтирането на сайдинг започва с монтажа на скарата. И вече на скарата, тя се инсталира по стандартната схема – в съответствие с инструкциите за монтаж. Панелите са закрепени заедно с помощта на специални сглобки. Завършването обикновено отнема няколко дни. Не е необходимо допълнително да укрепвате стените и основата. За измазаните стени и естествените материали трябва да се грижите – мазилка, оцветяване, импрегниране с разтвори. Сайдинга трябва да се мие няколко пъти годишно с вода от маркуч. И това е всичко.

Последни Публикации

Изолация с фасадни панели

Използването на традиционни довършителни материали за стени като мазилка или боя е остаряло и отстъпва място на модерните технологии за облицовка. Завършването на къщата отвън

Прочети »