Siding Systems logo

Винилов сайдинг-модерно и красиво

Ако сте решили да купувате винилов сайдинг за довършителни на фасадата трябва да знаете, че това е отлично решение, защото този материал ще ви служи повече от 50 години, като същевременно поддържа красив външен вид и функционални характеристики.

 

ОСНОВНИ ПРЕДИМСТВА ВИНИЛОВ САЙДИНГ

Винилов сайдинг – модерен и красив, устойчив на външни влияния (запазва цвета, текстурата, функционалните характеристики).

Рентабилност (материалът е по-евтин от тухла, естествен камък и други продукти за декорация).

Лесна доставка – удобно да се транспортира в насипно състояние. Единственото изискване е да се погрижим за безопасността и липсата на щети за дългите части на сайдинга.

Възможността да се даде уникална визия на сградата след няколко дни. Инсталацията се извършва много бързо, което ви позволява да превърнете една къща в шедьовър на красотата след няколко седмици.

5 ПРАВИЛА ЗА ИЗБОР НА САЙДИНГ

Когато избирате и купувате, обърнете внимание на производителя, външен вид и технически характеристики  и цена

Експертите препоръчват винаги да се обърне внимание на следните критерии:

Наличието на сертификат. Той потвърждава качеството на продуктите, както и друга важна за вас информация.

Препоръчително е да дойдете в магазина или офиса на фирмата, за да докоснете повърхността сами, за да разберете нейните характеристики. Добрият винилов сайдинг не може да има пукнатини, отчупване на неравности или драскотини. Само идеално плоска и идеално гладка повърхност.

Гладък цвят. Целият панел трябва да има равномерен и равномерен нюанс, не трябва да има рязък спад или рязка промяна в нюансите.

Висококачествена обработка на ръбовете.

Целият панел трябва да има една и съща дебелина по целия периметър

Винилов сайдинг за довършителни работи – видове, предимства, характеристики

Колкото по-евтин е материалът, толкова по-ниско е неговото качество (и този закон винаги се прилага). Евтината облицовка има много малка дебелина (толкова много, че самият панел просто „се огъва. Но доста различни изглеждат и скъпи висококачествени материали с дълбок цвят. Но той няма да избледнее под въздействието на външни фактори, дълго ще ви зарадва със своята красота и привлекателен външен вид.

Инсталационни функции

Разбира се, инсталирането на довършителни материали е доста просто. Но все пак трябва да се свържете с експертите: опитен майстор винаги ще ви казва как, къде, защо е по-удобно да монтирате, как да избегнете преразход и да спестите пари, без да губите качество.

ВАЖНО! Инсталирането на винил сайдинг е забранено да се извършва, под 10 ° C. При това време материалът става крехък, има риск от неприятни и грозни пукнатини.

Винилов сайдинг е модерен и красив, но също така и много функционален! Въпреки това, можете сами да видите тези предимства, ако го изберете. И ако имате някакви въпроси относно подбора и покупката, нашите експерти са готови да ви посъветват.

 

Последни Публикации

Изолация с фасадни панели

Използването на традиционни довършителни материали за стени като мазилка или боя е остаряло и отстъпва място на модерните технологии за облицовка. Завършването на къщата отвън

Прочети »